Lost Legends

Numar produse:

199 RON
In stoc

ComplexitateMedie
LimbaFranceza
Germana
Spaniola
Engleza
Numar minim de jucatori3
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)75
Dependent lingvisticIndependent
TematicaFantasy
Lupta
MecaniciTragere de carti
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata10+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Queen Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Lost Legends este un joc de cărți fantasy de Mike Eliott care combină un design de joc euro simplificat și tragerea de cărți cu o temă interesantă fantasy și un mecanism clasic de luptă. Jucătorii preiau rolul de eroi care încearcă să adune un arsenal de echipament pentru a elimina o serie de monștri pe care îi vor înfrunta.

Jocul începe cu toți jucătorii alegând unul dintre cei 5 eroi, fiecare cu propriile sale slăbiciuni și puteri. Fiecare jucător se luptă cu propriul monstru; acesta nu este un joc cooperativ. Monstrul cu care se va lupta eroul le este arătat înainte ca ei să tragă cărți pentru echipamentul lor. Un aspect interesant în joc este că poți, dacă condițiile sunt corecte, să fugi de monstrul din fața ta și să îl pasezi eroului de lângă tine. Dar bagă de seamă, dacă faci asta, va trebui să lupți cu monstrul pe care tocmai l-ai tras!

Jucătorii selectează apoi o carte de echipament din mâna de cărți, apoi le dau pe restul celui din stânga pentru a se prepara de luptă cu monstrul din fața lor. Alegerea echipamentului continuă în această manieră până când mai e doar o singură carte în fiecare mână, care este decartată. Jucătorii compară apoi echipamentul lor cu monstrul pentru a determina rezultatul luptei! Jocul constă în 3 nivele pline de monștri pentru măcelărit și echipament nou pe care îl poți lua.

Jucătorii au nevoie de Puncte de Legendă pentru a câștiga jocul. Ele vin sub forma trofeelor acordate pentru cei mai mulți monștri, precum și seturi de monștri distruși. Poți să învingi monștrii care stau în calea ta spre victorie pentru a deveni cel mai Legendar?