Space Station

Disponibil la comanda

79 RON
Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)60
Dependent lingvisticModerat
MecaniciManagement de carti de joc
Plasare de oameni
Recunoastere sabloane
TematicaJoc de carti
S.F.
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: FryxGames
  • Pret final(excluzand transportul)

În sfârșit începe să crească indurstria internațională spațială (“Space Station”)! Pentru a încuraja dezvoltarea, se acordă premii companiilor care sunt remarcabile în diferite domenii. Tu controlezi una dintre aceste companii și vrei să te întreci pentru cea mai mare, mai bună și mai frumoasă stație spațială pe care a văzut-o lumea. Dar competiția este crâncenă...

În Space Station îți începi stația spațială cu o carte de modul de bază pe masă, apoi, în 6 ani (runde), o dezvolți plătind sau plasând noi cărți de module. În fiecare an începi cu o mână de 5 cărți, jetoane de echipaj și MegaCredite (bani) noi, cu cantitatea de bani și echipaj determinată de structura stației tale spațiale. Vei folosi banii în primul rând pentru a plăti module noi, iar echipajul îți conferă efecte speciale pe multe dintre modulele tale.

În timpul anului, pe rând, jucătorii fac acțiuni precum să construiască, să folosească acțiunile modulelor, să joace cărți de evenimente, să repare sau să paseze. Când pasează toată lumea, anul se încheie și sunt acordate punctele de victorie: sunt 6 feluri (culori) de module și pentru fiecare tip, jucătorul sau jucătorii cu cele mai multe module de acel tip primesc un punct de victorie. Jetoanele de echipaj sunt apoi resetate și jucătorul poate decarta o carte înainte să își refacă mâna și să primească bani pentru anul următor.

La sfârșitul celui de-al 6-lea an, jucătorul cu cele mai multe puncte de victorie câștigă.