We Are Dead: Zombie Mall Massacre

Numar produse:

139 RON
In stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori5
Durata (minute)60
Dependent lingvisticModerat
TematicaZombie
MecaniciManagement de carti de joc
Anul Publicarii2014
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Never Peak Games
  • Pret final(excluzand transportul)

We Are Dead: Zombie Mall Massacre! Boardgame-ul în care tu și prietenii tăi preluați rolul cetei de zombii înceți. Scopul tău este simplu: transformă în zombii cât de mulți cumpărători de la Mall poți. Atingerea scopului nu este ușoară. Eroii umani încearcă să te facă una cu pământul odată pentru totdeauna, iar ceata de victime încearcă să îți mănânce rezervele de mâncare.

We Are Dead este un joc pentru 2-5 persoane cu vârstele 13+ și durează aproximativ o oră.
Grafica jocului a fost realizată de 2 artiști incredibili, Mike Morris și Mike Collins.
Jucătorii, pe rând, încearcă să atace cumpărătorii din magazin să satisfacă nevoia lor recent dezlănțuită pentru oameni. Jucătorii vor folosi cărți de atac din mână și jetoane de infectare primite pentru a înfrânge eroii și a transforma oamenii.

În timpul turului altor jucători, fiecare oponent are oportunitatea de a juca cărți de erou în speranța de a opri acel jucător. Această interacțiune dintre ceilalți jucători reduce timpul și îi ține antrenați.

În timp ce jucătorii sunt ocupați cu propriile lor eforturi, ceata crește de la victimele sale. Când apare cartea Horde!, jucătorii trebuie să muncească împreună pentru a se asigura că nu vor pierde cu toții în fața ei.

We Are Dead: Zombie Mall Massacre este ușor de învățat, dar oferă destulă adâncime și elemente aleatorii pentru a permite o rejucabilitate bună. Jocul folosește mecanica administrării cărților din mână cu elemente ale jocului cooperativ și administrare de resurse care adaugă mai multe niveluri de strategie jocului.