Winter Tales

Numar produse:

239 RON
In stoc

  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

După victoria din Conflictul Toamnei, Regimul Iernii a pus ghiarele sale înghețate pe Tărâmul Poveștilor. Alimentați de ură și frică, Iarna speră să stingă focul Iubirii și lumina Speranței sub o pătură de zăpadă și frigul necontenit al unei nopți de iarnă. Pe aleile șerpuitoare și casele micuțe ce se țin cu disperare de dealurile din Wintertown, Poveștile înfricoșate se mută în umbre, știind că nu pot lăsa toată Speranța pentru viitor să fie năruită de frig și sunt gata să lupte pentru a da Iarna afară și a lăsa din nou să vină Primăvara.

În Winter Tales, un joc de povestit, jucătorii narează povestea conflictului dintre personajele din basme care reprezintă tot ce este bun și cu speranță, și Soldații Iernii ce încarnează răul și frigul aprig al Iernii. Jucătorii se vor alia cu una dintre facțiunile din conflict, controlând personaje și luptându-se pentru revenirea Primăverii sau sufocarea speranței, aducând o Iarnă eternă.

Winter Tales este un joc diferit de fiecare dată, jucătorii depănând o poveste complet diferită de fiecare dată, cu un plan narativ comun.