Zombicide Season 2: Prison Outbreak

Numar produse:

424 RON
In stoc

ComplexitateMedie
Mare
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)60
Dependent lingvisticMinor
TematicaHorror
Miniaturi
Zombie
MecaniciCooperativ
Management de carti de joc
Puteri diferite ale jucatorilor
Sistem bazat pe puncte de actiuni
Tabla modulara
Zaruri
Anul Publicarii2013
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Cool Mini Or Not
  • Pret final(excluzand transportul)

Zombicide Season 2: Prison Outbreak duce jucătorii într-un mediu închis cu lupte vicioase corp-la-corp , conținând tot materialul necesar pentru ca un nou jucător să între în universul Zombicide, și mult conținut aproape în totalitate nou. De fapt, Prison Outbreak conține mai mult material decât jocul de bază publicat în 2012 (numit de acum Season 1).

Prison Outbreak aduce zombii fanatici. Plăcuțele de teren cu închisoarea prezintă alei întunecate, camere mici pline cu zombii fanatici imuni la arme de depărtare și uși peste tot. Trebuie să gândești repede, să prevezi improbabilul și să sari în luptă la fiecare tur. Este precum un joc-dungeon modern în care nivelele sunt înlocuite cu întrerupătoare care deschid sau închid uși, folosind camere de securitate și ajungând în locuri secrete.

Prison Outbreak conține de asemenea 6 noi supraviețuitori cu aspectele lor Zombivore. Aceștia sunt proiectați pentru a forma o echipă pentru că abilitățile lor sunt complementare. Sunt niște adiții importante oricărei echipe Zombicide.
Misiunile din regulament formează o campanie dar pot fi luate și individual, supraviețuitorii luptându-se pentru a transforma o închisoare plină de zombi într-un adăpost de încredere. Îi așteaptă multe provocări, însă au și noi unelte de schimb: scuturi de revoltă, puști automate, fierăstraie de beton și multe alte jucării. Există până și un final alternativ.

Se poate integra cu Zombicide