Bang! The Dice Game (Editia in Limba Romana)

Numar produse:

69 RON
In stoc

  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: dv Giochi
  • Pret final(excluzand transportul)

În Vestul Sălbatic al Statelor Unite, războiul etern dintre dreptate și nelegiuiți continuă să se încingă. Dintr-o dată, o ploaie de săgeți întunecă cerul: Este un atac indian! Ești destul de curajos pentru a ține pasul cu indienii? Ai curajul pentru a-ți provoca soarta? Poți da în vileag și învinge pistolarii fără milă din jurul tău?

Bang! The Dice Game are în centru jocul de cărți Bang! La începutul jocului jucătorii iau o carte de rol care îi plasează în secret într-o tabără: Șeriful și subalternii săi, nelegiuții și renegații. Șeriful și subalternii trebuie să omoare nelegiuții, iar aceștia câștigă dacă îl omoară pe Șerif, iar renegații vor să rămână ultimii jucători în viață din joc.

Fiecare jucător primește de asemenea o carte de personaj care îi acordă o putere specială în joc. Șeriful își arată cartea de personaj și începe primul în primul tur al jocului. Pe tur, un jucător poate da cu cele 5 zarururi de 3 ori, folosind rezultatele zarurilor pentru a împușca jucătorii vecini, pentru a crește raza focurilor de armă, pentru a vindeca punctele de viață (ale lui sau ale altui jucător), pentru a-l pune în raza Indienilor care sunt reprezentați de 9 jetoane în centrul mesei de joc. De fiecare dată când un jucător dă cu zarul o săgeată, ia unul din aceste jetoane; când e luat ultimul jeton, fiecare jucător pierde 1 punct de viață pentru fiecare jeton pe care îl are, apoi ele sunt puse înapoi în centrul mesei.

Dacă un jucător colecționează trio-ul de simboluri Gatling pe zaruri, el trage un foc către toată lumea și scapă de jetoanele de Indieni. Cine va primi glontele primul? Jocul Bang! The Dice Game continuă până când o echipă deține condiția de victorie – iar moartea nu te va împiedica neapărat de la victorie, atâta vreme cât coechipierii tăi vor rezista!

Premii și nominalizări:
2013 Golden Geek Best Party Board Game Nominee.


Comentarii curente: 1