Capitala DeLux

Numar produse:

59 RON
In stoc

  • Model: Joc de baza
  • Produs de: Ludicus
  • Pret final(excluzand transportul)

Vei juca cetățeni în orașul tău pentru puncte, sau îi vei trimite în capitală ca să beneficiezi de abilitățile lor speciale? În Capitala DeLux deciziile sunt întodeauna pe muchie de cuțit: Îți vei asuma riscuri? Vei merge la bluf sau vei urma un plan bine stabilit? Alegerea este a ta!

În fiecare rundă jucătorii vor avea o mână de 5 sau 6 cărți cu personaje. Pe tura ta trebuie să joci o carte fie în fața ta, (orașul tău) sau în mijlocul mesei (Capitala). Când joci o carte în capitală, beneficiezi de abilitatea specială a cărții. Fiecare personaj apartine uneia dintre cele patru profesii, având următoarele abilități:

Negustor: Primești o monedă de aur. Monedele pot fi folosite la sfârșitul unei runde pentru a mări limita uneia dintre cele 4 profesii.

Agent: Tragi o carte modificatoare și o adaugi (cu fața în jos) uneia dintre cele patru profesii din capitală. Această acțiune va afecta limita profesiei alese la sfârșitul rundei.

Savant: Tragi o carte din teanc.

Cleric: Muți cartea cu valoarea cea mai mică din capitală în orașul tău.

La sfârșitul rundei pentru fiecare profesie nu ai voie să ai în orașul tău cărți cu valoarea mai mare decât valoarea cărților din capitală. Dacă depășești limita vreunei profesii din capitală, vei pierde toate cărțile din aceea profesie aflate în orașul tău. La sfârșitul celei de-a treia runde toate personajele din orasul unui jucător vor valora puncte.


Din Aceeasi Familie

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat si...