Star Fluxx

Numar produse:

69 RON
In stoc

ComplexitateMica
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)15
Dependent lingvisticMajor
MecaniciManagement de carti de joc
Puteri diferite ale jucatorilor
TematicaJoc de carti
S.F.
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata8+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Looney Labs
  • Pret final(excluzand transportul)
Regulament in romana: Aici

Fluxx este un joc de cărți unde cărțile determină regulile curente ale jocului. Prin jucarea a diferite cărți, se schimbă numeroase aspecte ale jocului: cum să tragi cărți , cum să joci cărți și chiar cum să câștigi.

La începutul jocului, fiecare jucător are 3 cărți şi în fiecare tură un jucător trage o carte nouă apoi joacă o carte. Prin jucărea cărților, se pot schimba regulile inclusiv câte cărți poți avea în mână, câte poți avea jucate și cel mai important cum să câștigi.

Fluxx primește tratamentul SF. Această versiune de Fluxx se desfășoară în spațiu.
De la producător: "Când credeați că Fluxx a ajuns la capătul drumului își ia zborul către stele! Explorează cu umor imensitatea spațiului cu curajosul Căpitan, Inginer și normal Echipajul de consum. Du-te și verifică acea luna mică a€“ sau este defapt e o stație spațială? Poți fi păcălit de Forțe Nevăzute, ținut ostatic de Calculatoare rele sau poți să îți găsești navă infestată de extratereştri flocoși şi drăguţi”

Ca și originalul, Star Fluxx este jocul în care regulile se tot schimbă. Începe cu Trage 1 carte/Joacă 1 carte dar se poate schimba. Când o carte de Obiective se joacă, poți câștiga prin atingerea acelor obiective, în mod normal având Paznicii corecți în față ta. Cărțile de acțiune și surpriză te pot ajuta să îți atingi obiectivele sau să îți oprești oponentul. Cărțile cu Târâtori de obicei te împiedică să câștigi, dar sunt câteodată necesare pentru a-ți atinge obiectivele.