Smash Up

Numar produse:

129 RON  119 RON
Economisesti: 10 RON 

In stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori2
Numar maxim de jucatori4
Durata (minute)45
Dependent lingvisticMajor
MecaniciControl teritorial
Management de carti de joc
Puteri diferite ale jucatorilor
TematicaComic
Fantasy
Horror
Joc de carti
Pirati
Preistorie
S.F.
Zombie
Anul Publicarii2012
Varsta minima recomandata12+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Alderac Entertainment
  • Pret final(excluzand transportul)

Jocul de „amestecat și construit” Smash Up începe cu o premisă simplă: ia pachetele de 20 de cărți ale celor două facțiuni, amestecă-le într-un pachet de 40 de cărți, apoi întrecete să distrugi mai multe Baze decât oponentul tău! Fiecare facțiune aduce un mecanism nou dar diferit în joc – pirații mută cărți, zombii aduc cărți înapoi din pachetul de decartare, dinozaurii au o putere uriașă – și fiecare combinație de facțiuni aduce o nouă experiență de joc.

În timpul jocului, sunt în joc cărțile de Bază (fiecare cu propriile lor dificulăți și abilități). Încerci să ai cea mai mare putere în Baza ta de la minionii tăi când baza este distrusă. Sună ușor? Cât de ușor este asta când Extratereștrii-Ninja ai oponentului tău decid să îi ridice de la sol pe minionii tăi și să îi lase la alte baze – îi Asasinezi pur și simplu? Cum rămâne cu Pirații-Dinozaur care Ridică Pânzele și eliberează Regele Rex pentru a-ți face minionii una cu pământul, sau când Magicienii-Zombi folosesc Puterea Mistică pentru a crea o Invazie, invadând subit o bază cu minioni din pachetul de decartare? Sau cum ar fi dacă ai da piept cu un jucător Zombie-Dinozaur care ar fi creat o Invazie masivă de bestii dintr-o dată?

Când o bază e distrusă, fiecare jucător de pe locurile I, II și III înscrie puncte. Locul IV? Scuze, frate – străduiește-te mai mult data viitoare.

Cu 8 facțiuni diferite, Smash Up include zeci de combinații pe care le poți încerca. Pirații-Extratereștrii joacă diferit de Ninja-Extratereștri, de exemplu. Pe care îi vei folosi pentru a-ți distruge oponentul?

Am menționat cumva că dinozaurii au arme-laser?

Premii și nominalizări:
2013 Golden Geek Best Card Game Nominee
2013 Origins Awards Best Traditional Card Game Nominee
2013 UK Games Expo Awards Best General Card Game Winner


Comentarii curente: 1