Elder Sign

Disponibil la comanda

174 RON  159 RON
Economisesti: 15 RON 

Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori8
Durata (minute)90
Dependent lingvisticMinor
MecaniciCooperativ
Puteri diferite ale jucatorilor
Role playing
Tabla modulara
Zaruri
TematicaAventura
Bazat pe o carte
Horror
Joc de carti
Lupta
S.F.
Anul Publicarii2011
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)
Regulament in romana: Aici

În Elder Sign ești în anul 1926 și o colecție vastă de obiecte rare și artefacte oculte reprezintă un pericol pentru bariera dintre lumea noastră și relele antice aflate între dimensiuni. Porțile de dincolo încep să se deschidă, creaturi înfricoșătoare de forță tot mai mare furișându-se printre ele. Animalele, cei nebuni și cei cu minți mai sensibile sunt împinși la disperare de forțele supranaturale pe care le dezlănțuie portalurile. Doar o mână de investigatori se întrec contra cronometru pentru a localiza simbolurile misterioase necesare pentru a fereca portalurile pentru totdeauna. Doar ei pot să îl oprească pe Cel Antic de dincolo să găsească calea spre Pământ și să transforme umanitatea în cenușă.

Elder Sign este un joc de zaruri cooperativ cu un ritm alert de intrigă supranaturală pentru 1 – 8 jucători, produs de Richard Launius și Kevin Wilson, designerii jocului Arkham Horror. Jucătorii preiau rolurile de investigatori care se întrec în a opri întoarcerea iminentă a Celui Antic. Înarmați cu unelte, aliați și cunoștințe oculte, investigatorii trebuie să își pună la încercare sănătatea mintală și rezistența în timp ce se aventurează să localizeze Semnele Antice, adică simbolurile mistice folosite pentru a-l fereca pe Cei Antici și să câștige jocul.

Pentru a localiza Semnele Antice, investigatorii trebuie să îndure cu succes aventurile din muzeu și împrejurimile sale. Un mecanism de numărătoare inversă va face unul dintre Cei Antici să apară dacă investigatorii nu sunt destul de rapizi. Investigatorii trebuie apoi să se lupte cu Cel Antic. Un mecanism inteligent și tematic pune explorarea lor împotriva monștrilor, dar și dificultatea pură de a sta sănătoși, toate în durata standard a jocului de 2 ore.

Componente:
• 1 ceas din carton;
• 8 zaruri personalizate;
• 1 fișă de referință de intrare;
• 80 cărți supradimensionate;
• 76 cărți mici;
• 144 jetoane și marcaje din carton.

Premii și nominalizări:
2012 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee


Comentarii curente: 1