Space Hulk: Death Angel - The Card Game

Disponibil la comanda

109 RON  99 RON
Economisesti: 10 RON 

Momentan nu este in stoc

ComplexitateMedie
LimbaEngleza
Numar minim de jucatori1
Numar maxim de jucatori6
Durata (minute)30
Dependent lingvisticMajor
TematicaJoc de carti
Lupta
S.F.
MecaniciCooperativ
Management de carti de joc
Puteri diferite ale jucatorilor
Zaruri
Anul Publicarii2010
Varsta minima recomandata13+
  • Model: Jocul de baza
  • Produs de: Fantasy Flight Games
  • Pret final(excluzand transportul)

Space Hulk: Death Angel - The Card Game este un joc cooperativ de cărţi în care jucătorii încearcă să curețe o invazie de extratereștri ostili dintr-o navă abandonată. Plasat în universul Warhammer 40,000, jucătorii își asumă rolul de Space Marines (Soldați Spațiali) împotriva cetelor de Genestealers (Hoți de gene).

Jucătorii aleg dintre 6 echipe de luptă diferite. Fiecare constând din 2 soldați spațiali cu abilități diferite. Fiecare primește apoi 3 cărți de acțiune pentru fiecare dintre echipele sale de luptă. După ce toți soldații au fost grupați în formații, pregătește-te pentru primul val de genestealers.

Jocul este rapid și ușor de învățat. Fiecare joc este jucat într-o serie de runde, împărțite în faze. În Faza de Alegere a Acțiunilor, fiecare jucător trebuie să determine în secret care dintre următoarele Cărți de Acțiune vor să le joace primele pe soldații lor: Suport, Atac sau Mișcare + Activare. Nu vei putea alege aceeași carte runda următoare, așa că alege cu atenție. Rezolvarea acțiunii îi ține pe toți jucătorii implicați, în timp ce șansele covârșitoare îi inspiră să lucreze împreună pentru a supraviețui. Faza de Rezolvare a Acțiunilor constă în arătarea și realizarea Acțiunii alese de către fiecare jucător. Cartea cu numărul cel mai mic începe prima, ceea ce înseamnă că Atacurile sunt rezolvate după Suport. Jetoanele de Suport îi lasă pe Soldați să dea din nou cu zarurile, așa că fii atent să păzești Blood Angels (Îngerii Însângeraţi).

Faza de Atac a Genestealers se întâmplă după ce toate acțiunile au fost rezolvate, fiind de sperat că ai slăbit destul cetele, devreme ce trebuie să dai cu zarul mai mult decât numărul de genestealers din ceată pentru a te apăra cu succes. În final, o Carte de Eveniment este trasă pentru a spori mai mult adversarii extratereștri. Odată ce toți genestealers au ieșit din umbră, este timpul să înaintezi, trăgând o nouă carte de locație. şi apoi, începe lupta iar!

Premii şi nominalizări:
2010 Charles S. Roberts Best Science-Fiction or Fantasy Board Wargame Nominee
2011 Golden Geek Best Card Game Nominee

Folii de protecţie potrivite:
Mayday Sleeve Size: Chimera Sized 57.5 x 89 mm
Fantasy Flight Sleeve Size: Standard American 2 1/4" x 3 1/2" (56x87 mm)


Comentarii curente: 1